29 uiterst duurzame woningen


Bewust leven, duurzaam wonen

De huizen in de Gildenhof in Dronten wekken evenveel energie op als de bewoners verbruiken. Om die reden zijn de woningen zeer energiezuinig. Koop je één van deze woningen dan heb je bij ‘normaal gebruik’ geen energielasten. En dat is slechts één van de voordelen.

Nieuw is dit principe niet meer. De woningen zijn beproefd en bekend. En schaars! Gildenhof is het eerste project volgens dit principe in Dronten en biedt je een kans om voorop te lopen. Duurzaam. Slim. Comfortabel. 

Een
 huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. In de Gildenhof wordt dit bereikt door de woningen te voorzien van een goede isolatie en slimme installaties met een eigen energieopwekking.

Wie op energie kan besparen, kan meer hypotheek krijgen

Met dergelijke energiezuinige woningen heb je bij normaal gebruik geen energierekening. Om die reden is het volgens het Nibud voor dergelijke woningen verantwoord om meer hypotheek te verstrekken. Wie op de kosten voor gas en elektra kan besparen, heeft meer te besteden en kan daardoor meer hypotheek krijgen. Er ontstaat extra leencapaciteit voor energiezuinige woningen. Weer een middel om de woningen voor een nog grotere startersgroep bereikbaar te maken.

Extra financiering

Wie een energiezuinige woning koopt kan meer lenen

Goed geïsoleerd

De woningen worden extra geisoleerd en luchtdicht gebouwd

Zonnepanelen

Iedere woning wordt voorzien van maar liefst 23 zonnepanelen

Triple glas

Er wordt triple glas toegepast. Extra energiezuinig!

5 jaar garantie

5 jaar all-in garantie op binneninstallaties incl. onderhoud

Monitoring

Uw verbruik en uw opwekking kunt u monitoren

Duurzaamheid +

Wij hebben voor u een duurzaam witgoedpakket samengesteld. (optie)

Waterbesparing

De woning is voorzien van waterbesparende kranen en vrijhangende toiletten